•  

OptimaFormula.nl

Optima Formula geeft patiënten van PGMCG 20% korting op hun producten met code PGMCG.

CBD olie, CBG olie, CBDV olie, CBN olie en, THCV olie van Optima Formula. De beste cannabinoïden extracten in de meest zuivere vorm.

Welkom bij OptimaFormula (voorheen Optima CBD).

Gegarandeerd de zuiverste producten.

Bij OptimaFormula nemen wij uw gezondheid heel serieus. Juist om die reden besteden wij heel veel aandacht aan de kwaliteit en zuiverheid van onze producten. Op deze website kunt u lezen hoe wij dat doen en welke producten wij produceren. Wanneer u na het lezen van onze website nog vragen heeft, neem dan gerust contact met ons op.

___________________________________________________________________________

De kwaliteit van OptimaFormula.

OptimaFormula staat vooral voor één ding en dat is kwaliteit. Onze CBD olie is afkomstig van minimaal 99,8% zuivere cannabidiol kristallen, die door middel van CO2-extractie worden gewonnen uit een cannabis plant. Er vindt geen verhitting plaats en we gebruiken geen chemische conserveringsstoffen. Onze olie wordt daarnaast afgevuld in een steriele medische GMP-gecertificeerde omgeving, zodat wij een optimale zuiverheid kunnen garanderen. Ook maken wij voor al onze producten gebruik van UV-bestendige flesjes, van niet-gerecycled glas. Hierdoor blijft de werking van de cannabinoiden zo lang mogelijk behouden.

 

___________________________________________________________________________

De producten van OptimaFormula.

Wij hebben ons toegewijd aan het maken van unieke producten gebaseerd op de wetenschap van wijlen Ing. Ronald Glas van de Wageningen universiteit. Wij produceren zowel enkelvoudige cannabinoïden als gemengde cannabinoïden in specifieke verhoudingen, allen met een eigen specifieke werking. Ing. Glas heeft 30 jaar onderzoek gedaan en deze formulaties getest. Deze kennis zetten wij voort in onze producten.

Wij van OptimaFormula vinden dat eigenlijk iedereen toegang zou moeten hebben tot de voordelen die cannabis biedt. Dit zou de wereld namelijk een betere en vooral een gezondere plek maken. OptimaFormula is een zeer ervaren bedrijf wat het gehele teelt- en productieproces van cannabidoïde producten in eigen beheer heeft. Wij zijn geen importeur of distributeur, maar fabrikant. Wij beschikken over een compleet intern kwaliteitscontrolesysteem, maar gebruiken ook externe laboratoria om onze kwaliteit te controleren. Tevens zijn we aangesloten bij een wereldwijd netwerk van samenwerkende bedrijven. Binnen de mogelijkheden die er nu zijn hebben wij de optimale producten ontwikkelt. Voor deze producten hebben wij de hoogste eisen gesteld aan kwaliteit en zuiverheid. Hierdoor kunnen wij de beste CBD en CBG olie op de markt garanderen in binnen- én buitenland. Ook hebben wij cannabinoïden complexen, CBN, CBC en CBDV olie op de markt. Bij onze producten weet u zeker dat er geen vervelende bijwerkingen optreden zoals stoned, hoofdpijn of andere klachten.

OptimaFormula heeft een zogenoemd ‘breed-spectrum’ product, waar naast CBD ook andere cannabinoïden van de cannabisplant in aanwezig zijn. Uiteraard ontwikkelingen en testen wij intensief, omdat wij altijd streven naar een optimaal product. Wij hebben nu een uniek cannabinoïden complex, wat na verschillende testen in meerdere landen op de markt is gekomen: Alpha complex van OptimaFormula. De uitkomsten van deze testen zijn bijzonder goed en de terugkoppeling die wij krijgen van gebruikers is ver boven verwachting. Onze uniek gekruiste, gepatenteerde planten zijn hier uitstekend geschikt voor. Inmiddels hebben wij zoveel kennis opgedaan dat wij nu verschillende soorten originele landrasplanten kweken om de originele profielen van de cannabinoïden te verkrijgen. Ook dankzij de kennis van wijlen Ing. Ronald Glas kunnen wij unieke recepturen ontwikkelen. Ing. Glas heeft 30 jaar onderzoek en 1,8 Gb aan gegevens achtergelaten. Samen met verschillende partijen zetten wij zijn studies voort.

 

Optima CBD olie: optimaal in kwaliteit en zuiverheid (GMP)

  • Optima CBD® olie maakt voor de winning van cannabidiol gebruik van CO2-extractie. Voor deze methode is geen verhitting nodig is. Dit zorgt voor een optimale zuiverheid en werkzaamheid van de CBD.
  • De cannabidiol wordt gewonnen uit maar liefst 99,87% zuivere CBD kristallen.Hierdoor behoort Optima CBD tot het puurste CBD product op de markt.
  • De gebruikte cannabisplanten worden 100% biologisch geteeld en zijn een kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. Deze gepatenteerde kruising is EU-gecertificeerd en staat bekend als één van de beste plantencombinaties.
  • Tijdens het teelproces wordt gebruikt gemaakt van gezuiverd en gevitaliseerd bronwater. Dit voorkomt dat vervuild water en schadelijke resten, zoals synthetische medicijnen, in het eindproduct terechtkomen.
  • De CBD kristallen (10%) in Optima CBD worden gemengd met biologische, Skal-gecertificeerde cannabiszaadolie. Dit zorgt voor een heldere olie, een fijne smaak en een optimaal synergisme tussen de werkzame stoffen. Dit is bij het gebruik van bijvoorbeeld olijf- of kokosolie niet het geval. Hennepzaadolie bevat daarnaast meerdere mineralen, eiwitten, vitamines B en E, omega-3 vetzuren en caroteen.
  • De productie vindt plaats in een beschermde, medische fabrieksomgeving. Hierdoor is Optima CBD gegarandeerd vrij van pesticiden, toxines, bacteriën (of broodkruimels bij iemand uit de keuken). Dit maakt Optima CBD farmaceutisch gecertificeerd.
  • Optima CBD bevat 0% THC (tetrahydrocannabinol) en is daarom volkomen legaal. De CBD olie is 100% natuurlijk en bevat geen hulpstoffen.


 

 

 

Deel deze pagina:
 Terug