Cannaz.nl

Niet alleen als patiënt maar ook als vriend van PGMCG krijg je 10% korting op diverse producten uit de Cannaz CBD-lijn met code “PGMCG” tijdens het afrekenen!
Alle producten binnen ons assortiment hebben als doel: jouw persoonlijke gezondheid en verzorging te bevoordelen, te herstellen, te verbeteren, te veraangenamen of preventief werkzaam te zijn.

Cannaz CBD-producten

Cannaz CBD-producten zijn afkomstig van hennep die op verantwoorde en milieuvriendelijke wijze wordt geteeld op landbouwgronden in o.a. Oost-Europa. Dit zonder gebruik te maken van kunstmest, herbiciden, pesticiden en of andere chemische en/of synthetische middelen. Daarnaast wordt tijdens onze speurtochten naar de juiste CBD-hennep soorten, hennep soorten die voldoen aan onze eisen, laboratorium testen genomen om de basiskwaliteit en eventuele vervuiling te kunnen vaststellen voor verder verwerking. Ook na verwerking en productie tot één van onze CBD-producten worden deze met regelmaat getest op hun kwaliteit.

Onze CBD-oliën worden gemaakt van de gehele bloemtoppen en door middel van alcohol extractie, waarbij alléén consumptieve alcohol wordt gebruikt, hierdoor bevat de CBD-olie van Cannaz naast CBD ook terpenen, cannabinoïden, vitaminen, mineralen, vetzuren, fytonutriënten, chlorofyl en andere materialen die worden geëxtraheerd uit de hennep toppen.

Cannaz CBD geeft 10% korting de volgende producten:

CBD-olie:
– CBD-olie Cannaz Classic 2% 10ml.
– CBD-olie Cannaz Classic 4% 10ml.
– CBD-olie Cannaz Classic 4% 30ml.
– CBD-olie Cannaz Classic 8% 10ml.

CBD-olie voor dieren:
– CBD-olie voor huisdieren 2% – 10ml.
– CBD-olie voor huisdieren 2% – 30 ml

Theeën
– CBD rijke Thee – Hennep
– CBD rijke Thee – Grove Den
– CBD rijke Thee – Nachtrust
– CBD rijke Thee – Stress Weg
– CBD rijke Thee – Winter Thee

CBD / hennepwortel zalf
– Wietwortel zalf, CBD, Calandula en Kokos 30 ml

 

Deel deze pagina:
 Terug