•  

Keraseeds

Keraseeds geeft patiënten 20% korting op alle zaden met code PGMCG

Koop cannabis zaden online

Koop online cannabis zaden via Keraseeds.com om verzekerd te zijn dat je altijd cannabis zaden van hoge kwaliteit besteld. Of u nu gefeminiseerde cannabis zaden, autoflowering wiet zaadjes of medicinale marijuana zaadjes wilt bestellen, op Keraseeds.com vind u alle populaire cannabis soorten van dit moment!

Online vrouwelijke wietzaadjes kopen.

Bent u opzoek naar gefeminiseerde cannabis zaden? Dan bent u bij KeraSeeds op het juiste adres! Wij hebben gefeminiseerde zaden gemaakt van meer dan 40 verschillende cannabis soorten. Bent u een cannabis liefhebber? Dan bent u vast en zeker bekend met onze: OG Kush, NLX, Silver Haze, Jack Herer, Bubblegum of top 44. Bent u opzoek naar een wat meer exclusievere cannabis soort? Dan raden we onze Kera California cannabis zaden aan!

Zelfbloeiende cannabis zaden

Dankzij onze Autoflowering cannabis zaden is het nu nog makkelijker om wietplantjes in uw eigen tuin te laten groeien. Of u nu een lange of korte zomer heeft, uw cannabis plant is binnen 8-9 weken klaar voor de oogst! Dit jaar introduceren wij de meeste populaire cannabis soorten in autoflowering zaad o.a: Bubblegum autoflowering, White Widow Autoflowering, NLX Autoflowering en Amnesia Autoflowering.

 

 

Deel deze pagina:
 Terug