CBD-producten.nl

CBD-producten puur en organisch geeft patiënten en vrienden van PGMCG 10% korting.

Zij bieden een breed assortiment aan producten van eigen bodem 100% natuurlijk, uitvoerig getest, snelle levering en een kundig team klaar staan voor informatie.

Voor hun zijn productkwaliteit, gezondheid en veiligheid van de klanten hun topprioriteit.

De CBD is afkomstig van gecertificeerde hennep die op gecontroleerde en milieu verantwoorde wijze wordt geteeld op velden in Europa. Deze hennepvelden worden geweekt zonder het gebruik van kunstmest en worden niet blootgesteld aan schadelijke en agressieve chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden en of synthetische groeimiddelen. Om de kwaliteit te kunnen waarborgen worden bij alle batches een Laboratoriumanalyse gedaan.


De CBD-olie wordt gemaakt van CBD-extract (dus niet van CBD-kristallen) om die reden bevat de CBD-olie naast CBD ook terpenen, cannabinoïden, vitaminen, mineralen, vetzuren, fytonutriënten, chlorofyl en andere materialen die worden geëxtraheerd uit de hennepplant. De hennepplant bevat van nature meer dan 100 cannabinoïden die, vergelijkbaar met CBD, hun eigen unieke voordeel hebben.

Dit extract wordt vervaardigd middels kritische Co2 extractie. Dit garandeert dat de CBD- pasta en de CBD-olie die ervan gemaakt worden 100% natuurlijk zijn – precies zoals de natuur het bedoeld heeft. Onze CBD-producten bevatten een dusdanig laag gehalte aan THC (<0,2%, wettelijke limiet) dat het NIET psychoactief is en dus ook veilig is om te gebruiken voor huisdieren en kinderen.

CBD-producten verkoopt o.a. de volgende producten:

– CBD-olie
– CBD-olie voor dieren
– CBD-extract / CBD-pasta
– CBD-kristallen
– CBD-olie Raw
– CBD-capsules
– CBG-olie
– CBD-
Vaporizer
– Hennep-zeep
– Hennep-thee
– Natuurlijke deodoranten
– Kurkuma producten

 

 

Deel deze pagina:
 Terug