•  

OptimaFormula.nl

Optima Formula geeft patiënten van PGMCG 20% korting op CBD en CBG producten met code PGMCG.

OptimaCBD.com

Cannabidiol olie uit cannabis planten

De cannabidiol in onze CBD olie is afkomstig van een gepatenteerde kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. De CBD afkomstig uit deze cannabisplant heeft een hoge energetische werking en zuiverheid. Dit in tegenstelling tot de CBD olie uit (goedkopere) industriële hennepplanten, wat helaas door veel producenten van CBD olie wordt gebruikt. Daarnaast zijn onze planten 100% biologisch en wordt tijdens het teelproces gebruik gemaakt van gezuiverd en gevitaliseerd bronwater.

Zuiverste CBD olie op de markt

Optima CBD behoort gegarandeerd tot het zuiverste CBD product op de markt. Door een proces met CO2 extractie worden de cannabidiol kristallen zonder verhitting verwerkt in onze koudgeperste cannabiszaad olie. We gebruiken geen industriële hennepplanten maar onze eigen medicinale cannabisplanten. Dit voorkomt verlies van de energetische waarde, zodat de werking van de aanwezige CBD optimaal blijft. Het resultaat is 99,87% zuivere CBD kristallen in ons product, een percentage waar wij trots op zijn!

Optima CBD olie: optimaal in kwaliteit en zuiverheid (GMP)

  • Optima CBD® olie maakt voor de winning van cannabidiol gebruik van CO2-extractie. Voor deze methode is geen verhitting nodig is. Dit zorgt voor een optimale zuiverheid en werkzaamheid van de CBD.
  • De cannabidiol wordt gewonnen uit maar liefst 99,87% zuivere CBD kristallen.Hierdoor behoort Optima CBD tot het puurste CBD product op de markt.
  • De gebruikte cannabisplanten worden 100% biologisch geteeld en zijn een kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. Deze gepatenteerde kruising is EU-gecertificeerd en staat bekend als één van de beste plantencombinaties.
  • Tijdens het teelproces wordt gebruikt gemaakt van gezuiverd en gevitaliseerd bronwater. Dit voorkomt dat vervuild water en schadelijke resten, zoals synthetische medicijnen, in het eindproduct terechtkomen.
  • De CBD kristallen (10%) in Optima CBD worden gemengd met biologische, Skal-gecertificeerde cannabiszaadolie. Dit zorgt voor een heldere olie, een fijne smaak en een optimaal synergisme tussen de werkzame stoffen. Dit is bij het gebruik van bijvoorbeeld olijf- of kokosolie niet het geval. Hennepzaadolie bevat daarnaast meerdere mineralen, eiwitten, vitamines B en E, omega-3 vetzuren en caroteen.
  • De productie vindt plaats in een beschermde, medische fabrieksomgeving. Hierdoor is Optima CBD gegarandeerd vrij van pesticiden, toxines, bacteriën (of broodkruimels bij iemand uit de keuken). Dit maakt Optima CBD farmaceutisch gecertificeerd.
  • Optima CBD bevat 0% THC (tetrahydrocannabinol) en is daarom volkomen legaal. De CBD olie is 100% natuurlijk en bevat geen hulpstoffen.

Samenstelling Optima CBD olie

  • Biologische hennepzaadolie
  • Cannabidiol (CBD) kristallen (10%)

 

Optima CBG olie

Ook bij OptimaCBG krijg je korting

Cannabigerol (CBG) olie uit cannabis planten

De cannabigerol in onze CBG olie is afkomstig van een gepatenteerde kruising tussen de Cannabis Sativa L. en de Cannabis Indica. De CBG afkomstig uit deze cannabisplant heeft een hoge energetische werking en zuiverheid. Dit in tegenstelling tot de CBG olie uit (goedkopere) industriële hennepplanten, wat helaas door andere producenten van CBG olie wordt gebruikt. Daarnaast zijn onze planten 100% biologisch en wordt tijdens het teelproces gebruik gemaakt van gezuiverd en gevitaliseerd bronwater. CBG (cannabigerol) is de moeder van de cannabinoïden en eigenlijk de voorloper van de andere cannabinoïden zoals CBD en THC. De werkingen en studies zijn veelbelovend.

Deel deze pagina:
 Terug