•  

Organic Earth

Organic Earth geeft patiënten met een patiëntenpas van PGMCG 10% korting op het gehele assortiment, neem hiervoor telefonisch contact op met Organic Earth (0)43 325 96 59.

Wil je het via internet regelen vul dan code PGMCG in dan krijg je ook 10% korting.

Verzending heel Nederland,

Je kan ze ook bezoeken in Maastricht:

Brusselsestraat 83
6211 PC Maastricht

 

Al bijna 28 jaar een paradijs voor de hobbykweker

Growshop met respect voor de natuur en de plant

Na bijna 28 jaar mag je Organic Earth in Maastricht wel een instituut noemen. Een zeer gewaardeerd instituut dat door de vele klanten op
handen wordt gedragen. Want het team van Organic Earth staat met een uitgekiend assortiment al die tijd altijd paraat voor de kleine hobbykweker.
Anno 2020 is het motto van Organic Earth nog steeds hetzelfde: Grow Your Own.

En dan het liefst op organische wijze. Respect voor de plant en respect voor de natuur staan bovenaan voor Roger en zijn medewerkers. Dat motto vind je terug in de zaak. Het ruime assortiment is milieubewust en ecologisch verantwoord. Want al is de markt in die drie decennia natuurlijk flink veranderd, Organic Earth blijft haar doelstelling trouw en is nog steeds een growshop waarbij respect voor de natuur en de plant hoog in het vaandel staan.

Eerlijk kweken

Tegelijkertijd gaat het bedrijf wel met de tijd mee. Eerlijk kweken staat voorop, maar daartoe krijgt de hobbykweker van Organic Earth wel de tools aangereikt die altijd een meerwaarde voor succes zijn. Garanties voor een succesvolle cyclus kun je moeilijk vooraf geven, maar er wordt wel alles aan gedaan om succes mogelijk te maken. De service gaat ver. Niet alleen hebben ze hier natuurlijk een schat aan ervaring die ze graag met je willen delen. En dat geldt voor alle aspecten van de cyclus. Hoe kun je het best een zaadje opkweken tot aan het eindproduct; met bijna 30 jaar ervaring kennen ze hier het klappen van de zweep en weten ze voor (bijna) elk probleem een oplossing te vinden. Groenere vingers dan bij Organic Earth vind je niet snel. Ze zijn hier immers in hart en geest al diepgroen van zichzelf. Dat ze zelfs bereid zijn om op afspraak buiten de reguliere openingstijden tijd voor je vrij te maken, zegt natuurlijk ook wel iets over de gedrevenheid van Organic Earth.

Wereldwijde genetica

Organic Earth is niet voor niets trots op het aanbod van hun genetica. Want zij hebben zaden uit alle windstreken die aan hun eigen strenge eisen moeten voldoen. Kwaliteit is dus gewaardeerd. Voor de enthousiaste hobbykweker die op zoek is naar nieuwe soorten is dit een snoepwinkel, of misschien beter gezegd een waar paradijs. Je vind hier bijvoorbeeld bepaalde Amerikaanse genetica die niet altijd makkelijk verkrijgbaar is. Dat betekent dus dat je als doorgewinterde hobbyist naar hartenlust zelf kunt experimenteren met allerlei kruisingen van specifieke genetica.

Korting voor mediwiet

Naast het uitgebreide genetica-assortiment vind je hier ook alle andere producten die je nodig hebt om je hobby uit te voeren. Substraten, lampen, voeding, kweektenten, literatuur, alles is aanwezig. En wat niet op voorraad is kan altijd besteld worden en dan heb je het snel in huis. Organic Earth is een bedrijf met het hart op de goede plaats. Ben jij mediwietpatiënt en heb jij zelf ondervonden dat je je beter voelt met een bepaalde wietsoort met specifieke eigenschappen? Bij dit bedrijf shop je dan goedkoper. Want klanten die een PGMCG-kaart hebben krijgen een korting van 10%. Kijk verder op hun website of Facebook-account voor andere aanbiedingen.

Kom eens langs

We raden iedereen aan om eens langs te gaan bij Organic Earth. De zaak is makkelijk te vinden in hartje Maastricht aan de Brusselsestraat 83. Je wordt gastvrij ontvangen en we weten zeker dat je na 10 minuten in dit wiet-walhalla denkt, waarom ben ik hier niet eerder geweest. De torenhoge reviews die je op internet over hun vindt zijn meer dan terecht. Niet voor niets hebben we Organic  Earth een instituut genoemd. Een heus wiet-instituut met hart voor de plant en de natuur. Combineer dat met hun service, hun aanbod en hun ervaring, en je hebt een winnende combinatie!

Organic Earth

Soft Secrets

Deel deze pagina:
 Terug