•  

Atami bij Wilmaslawnandgarden.nl

Wilmaslawnandgarden.nl geeft patiënten van PGMCG 20% korting met code PGMCG op Atami-producten

 

Wat 20 jaar geleden begon als een klein project is uitgegroeid tot een gerenommeerd technisch biologisch onderzoeksbureau dat focust op de ontwikkeling en productie van vloeibare plantenvoeding, stimulatoren en substraten

Naast het onderzoek dat we doen in ons laboratorium, produceren we onze producten ook zelf. Een aantal machines werken dag in dag uit om onze producten klaar voor verzending te maken.

Wij zijn continue in ontwikkeling en we zijn nog lang niet klaar!

The sky is the limit.

Atami: een gerenommeerd technisch biologisch onderzoeksbureau sinds 1997

Vandaag de dag zijn vloeibare plantenvoedingen, bio-stimulatoren en substraten niet meer weg te denken uit het leven van zowel de hobby- als de ervaren kweker. Om aan deze alsmaar toenemende vraag te voldoen is Atami B.V. al sinds 1997 bezig het beste voor uw gewas samen te stellen. Door voortdurend te blijven testen en de producten te verbeteren, kan Atami voldoen aan een hoge kwaliteitsnormering. Dit zorgde al snel voor een uitgekiend assortiment, waarbij er een ruim aanbod is ontstaan voor iedere manier van kweken.

Deze ruime keuze bleef niet onopgemerkt, want binnen de kortste keren lukte het Atami letterlijk de wereld te veroveren. Met maar liefst een groot klantenbestand verspreid over ruim 40 landen in de wereld, mag je toch oprecht spreken van een professioneel plantkundig onderzoeksbureau. Wat dat betreft worden de producten van Atami nog steeds wereldwijd verkocht en worden er zo op vele verschillende continenten optimale kweeksuccessen behaald.

 

De producten van Atami zijn van een zuivere kwaliteit en daarbij zeer geconcentreerd. Hierdoor is het zuinig in gebruik en zijn de producten optimaal uitgebalanceerd. Wat dat betreft zijn de producten van Atami voor vrijwel ieder gewas te gebruiken. Om de wensen van iedere kweker tegemoet te komen, is het assortiment van Atami onder te verdelen in drie verschillende voedingslijnen, namelijk B’cuzz, ATA en ATA NRG.

De B’cuzz voedingslijn is speciaal ontwikkeld voor de ervaren kweker die ernaar streeft een optimaal rendement met het gewas te behalen. De ATA voedingslijn is samengesteld voor de kweker die zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk wil gaan kweken, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit van de oogst. De ATA NRG producten vormen een must voor de biologische kweker. Biologisch kweken wordt steeds populairder en wat dat betreft komt de ATA NRG voedingslijn dan ook als geroepen. De milieubewuste kweker die de smaak en geur van het eindproduct nauwlettend in de gaten houdt, kan hier uitstekend mee uit de voeten.

De letterlijke vertaling van Atami betekent: ‘Hier ben ik’. Wat dat betreft is Atami tot op de dag van vandaag nog steeds toonaangevend op het gebied van plantenvoeding en continue in ontwikkeling.

 

Deel deze pagina:
 Terug