•  

Nieuwjaarsdamp PGMCG 2016

   8 jan 2016
  14:00 – 17:00

Dit evenement heeft plaats gevonden op vrijdag 8 januari te Tilburg.

Aanwezig waren Evert met de Verdamper, de Volcano medic en ook nog portable verdampers.

Aangezien Nederland bekend staat om zijn coffeeshops en het roken van een joint hier  ingeburgerd is, is het verdampen van cannabis natuurlijk een stuk gezonder voor je longen als het roken ervan, vooral als je hier ook nog tabak bij gebruikt.

 

Er zijn zoveel manieren van verdampen en zo willen we patiënten de mogelijkheid geven om dit te testen, een goed begin van het nieuwe jaar. En natuurlijk ook om zo kennis te maken met andere lotgenoten.

Het is een zeer geslaagde middag geweest die voor herhaling vatbaar is, we willen dan ook iedereen bedanken die aanwezig was.

Deel deze pagina:
 Terug