•  

Sponsoren

Wordt sponsor of donateur van Stichting PGMCG via Medical Cannabis Supplies

We zijn PGMCG in 2014 begonnen uit pure noodzaak. De cannabis uit de apotheek, de ‘staatswiet’, is aan de prijs en daar mee moeilijk te bekostigen voor mensen met een kleine beurs, er zijn maar vijf soorten en wordt niet meer vergoed vanuit de zorgverzekering. De wiet in de coffeeshop is vaak niet gecontroleerd op vervuilingen, hoewel veel coffeeshopeigenaren hier wel toe bereid zijn. Tevens is het gebruik van cannabis in het verkeer ook voor patiënten een probleem geworden sinds medio 2017. Wij vonden dat er een stichting moest komen om het belang van patiënten te behartigen.

Wij gebruiken zelf al het grootste deel van ons leven cannabis. Wij gebruiken voor onze ziektes geen andere medicatie, alleen cannabis (het liefst zelf gekweekt). Wij voelen ons daar goed bij en gunnen dat anderen ook. We hebben zelf lang gezocht naar de juiste soorten cannabis voor onze eigen klachten, met onze zorgverlener overlegd over het gebruik en bij diverse zorgverzekeraars vergoeding aangevraagd. We weten tegen hoeveel drempels je aanloopt als je cannabis medicinaal wil gebruiken -er is nog veel onbekend en onduidelijk. En mensen hebben er nog wel eens een (negatieve) mening over. Dat vinden wij volkomen onterecht. Vandaar dat wij ‘met hart en ziel’ deze stichting besturen om er voor te zorgen dat alle patiënten het recht hebben om hun eigen planten te kunnen kweken en/of cannabis tot hun beschikking hebben.

Dat doen wij inmiddels allang niet meer alleen, omdat we in 2015 deze website zijn gestart om een samenwerkingsverband te creëren tussen PGMCG en Cannabis gerelateerde bedrijven/organisaties, door financiële ondersteuning aan PGMCG en kortingen die worden geboden door verschillende leveranciers aan patiënten en vrienden van de stichting. Wij worden gesteund en gesponsord door mensen en organisaties van binnen en buiten de cannabiswereld. Ons doel voor 2024 is om een zo groot mogelijk netwerk op te bouwen, om zo samen te kunnen werken en sterker te staan. We willen op transparante wijze laten zien wat we doen en hoe we dat doen. Ook op juridisch gebied hebben we ondersteuning nodig om zo onze doelstellingen te behalen. En daar kunnen we natuurlijk altijd extra hulp of steun bij gebruiken: financieel of door vrijwillige inzet of in samenwerking. Ook waarderen we donaties in vorm van giften en hulp van professionals enorm op dit vlak, zoals advocaten, artsen, specialisten en onderzoekers!

De stichting zal ieder jaar door middel van een jaarverslag, verantwoording afleggen van de inkomsten en gepleegde uitgaven.
Dit jaarverslag kan u opvragen bij het bestuur.

Subsidies, donaties, sponsoring, giften.

PGMCG is opgericht door patiënten, voor patiënten, medici en politici, alles wat we doen moet uit eigen middelen betaald worden. We zijn een vrijwillige organisatie zonder inkomsten en stellen alle bijdragen zeer op prijs. Sponsoring (met voorwaarden aan gift) is niet mogelijk, want de stichting is een onafhankelijke instelling die doelen van algemeen belang nastreeft. Voor de kosten voor o.a. de website, administratie, advocaatkosten, correspondentie, vervoer voor bijeenkomsten en het behalen van onze doelstellingen, hebben wij dan ook donaties en sponsoring nodig. Lees hier alles over de sponsorpakketten.

Betalingswijze / instructies / Bankgegevens                                                                                                                      

Bankaccount nr:
ABN-AMRO 60.11.28.079
IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A                                                          

Ten name van Stichting PGMCG te Tilburg

KVK nr. 60883006

RSIN nr: 854102140

 

 

Diamant Sponsoren

Gouden Sponsoren

Zilveren Sponsoren

Bronzen Sponsoren

Basis Sponsoren

Junior Sponsoren

Mini Sponsoren

Kom jij hier?Deel deze pagina: