Patiëntenpas Medicinale Cannabis 2019 / 2020 PGMCG

(For english scroll down)

In 2018 hebben wij de PGMCG patiëntenpas Medicinale Cannabis geïntroduceerd.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een of beide ondertekende gebruikersverklaringen (ook voor eigen kweek) aan ons te overleggen. Deze moet ondertekend zijn door een zorgverlener met BIG-registratie. Tevens dient u hierbij een pasfoto in te leveren.

Na controle worden deze gegevens in verband met privacy veilig opgeborgen in een kluis. De gegevens worden enkel door PGMCG ingezien en worden niet aan derden overhandigd. Er worden geen gegevens digitaal opgeslagen.

In verband met de nieuwe privacywet die per 25 mei 2018 van kracht is gegaan, vragen wij jou ook je akkoord voor onze privacyverklaring (dus svp uitprinten, ondertekenen, dateren en meesturen).

Indien je een patiëntenpas 2019 aan wil vragen, doe dit dan voor 20 oktober, het is de laatste maand van 2019 dat we nog een batch maken voor 2019.

De batch van september is 1 oktober verzonden, dus heb je 2 oktober in huis!

Let op in oktober maken we de laatste batch voor 2019. Aanvragen hierna zullen pas medio november verwerkt worden voor de pas van 2020.

We vragen voor deze pas in oktober een bijdrage van € 40,00 dan krijg je dus een pasje voor 2019 en 2020 toegezonden en onze  MedBox

 

Wil je alleen een pasje voor 2020, doe dit dan voor 20 november 2019!

Voor degene die reeds in het bezit zijn van een pasje van 2019 en een pasje voor 2020 toegestuurd willen hebben met Medbox, vragen we voor 15 november 2019 een bedrag van 30 euro over te maken, zonder medbox 25 euro.

Deze bijdrage kan je overmaken naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Onder vermelding van patiëntenpas 2019/2020 met je naam.

Wat zijn de voordelen van deze pas?

Je kan hiermee korting krijgen bij diverse organisaties waaronder ook coffeeshops en growshops die ons ondersteunen en tevens kan je zo aantonen dat je een patiënt bent bij PGMCG en kan je gebruik maken van ons netwerk . Tevens worden onze pasjes erkend door overheidsinstanties zoals politie en gemeente Tilburg. Wil je dat Thuiskweek ook mogelijk wordt in jouw gemeente, kijk dan naar het stappenplan.

De nummers op de pasjes corresponderen met de BIG geregistreerde zorgverleners die het ondersteunen, zodat je sterk staat, mocht er iets gebeuren, tevens is het een erkenning dat je een patiënt bent en ingeschreven bent bij PGMCG, samen staan we sterk!

 

Dus wat te doen?

Indien je een ondertekende gebruikersverklaring hebt, stuur deze samen met pasfoto en akkoord privacyverklaring naar

Stichting P.G.M.C.G.

Postbus 7

5000 AA Tilburg

Advies verstuur het met track & trace of aangetekend!

en stuur een mail naar info@pgmcg.nl met vermelding patientenpas 2019 dat je alles hebt toegezonden. Na akkoord krijg je bevestiging per mail terug, dan maak je het bedrag over naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

Na ontvangst contributie, krijg je de pas eind van die maand toegezonden. Na betaling ben je al wel reeds ingeschreven.

English

In 2018, we have introduced the PGMCG Medical Cannabis Card.

To be eligible for this you need a medical declaration. This must be signed by a health care provider with registration. You should also attached a ID-photo.

After checking the information related to privacy safely stowed away in a safe. The data will only be realised by PGMCG and will not be disclosed to third parties. No information is stored digitally.

You have to agree to our privacystatement, put it on paper and sign it.

We ask for a contribution of only €35.00 per year in the rest of Europe.

This contribution can you transfer to:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Send the declaration, privacystatement and ID-photo to:

Stichting P.G.M.C.G.

Postbus 7

5000 AA Tilburg

Netherlands

and send a email to info@pgmcg.nl that you send the papers

Er zijn inmiddels ook patiënten ingeschreven uit België, Duitsland, Spanje en de UK.

 Deel deze pagina: