•  

Patiëntenpas Medicinale Cannabis 2022 PGMCG

(For english scroll down)

In 2018 hebben wij de PGMCG patiëntenpas Medicinale Cannabis geïntroduceerd.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een of beide ondertekende gebruikersverklaringen (ook voor eigen kweek) aan ons te overleggen. Deze moet ondertekend zijn door een zorgverlener met BIG-registratie. Tevens dient u hierbij een pasfoto in te leveren.

Na controle worden deze gegevens in verband met privacy veilig opgeborgen in een kluis. De gegevens worden enkel door PGMCG ingezien en worden niet aan derden overhandigd. Er worden geen gegevens digitaal opgeslagen.

In verband met de nieuwe privacywet die per 25 mei 2018 van kracht is gegaan, vragen wij jou ook je akkoord voor onze privacyverklaring .

 

De eerste batch van 2021 is verzonden op 21 december 2020, de tweede batch voor 2021 is verstuurd op 22 januari 2021, de derde is verstuurd op 23 maart 2021 en de vierde batch is verstuurd op 14 mei 2021. De 5de batch is 12 augustus 2021 verstuurd.

Wil jij een pasje voor 2022 doe dit dan voor 30 november, dan zit je bij de eerste batch van 2022.

We vragen voor deze pas een bijdrage van € 25,00 (Het pasje is geldig van 1 januari t/m 31 december 2022)

Deze bijdrage kan je overmaken naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Onder vermelding van patiëntenpas 2022 met je naam en plaatsnaam

Ben je reeds in het bezit van een pasje voor 2021 en wil je ook een pasje voor 2022 maak dan voor 1 november  25 euro over onder vermelding van je patiëntnummer en bijdrage pasje 2022, dan wordt het verwerkt met de eerste batch van 2022

Wat zijn de voordelen van deze pas?

Je kan hiermee korting krijgen bij diverse organisaties waaronder ook coffeeshops en growshops die ons ondersteunen en tevens kan je zo aantonen dat je een patiënt bent bij PGMCG en kan je gebruik maken van ons netwerk . Tevens worden onze pasjes erkend door overheidsinstanties zoals politie en gemeente Tilburg. Wil je dat Thuiskweek ook mogelijk wordt in jouw gemeente, kijk dan naar het stappenplan.

Veel patiënten komen in de problemen, dit kan bijvoorbeeld in het verkeer of bij thuiskweek, met dit pasje kunnen wij je ondersteunen met de juiste personen, die nodig zijn om je probleem aan te pakken, dit kan ook een advocaat zijn. Indien nodig proberen we het op de politieke agenda te krijgen. Tevens kunnen we dan voor jou bemiddelen indien je dat wil.

De nummers op de pasjes corresponderen met de BIG geregistreerde zorgverleners die het ondersteunen, zodat je sterk staat, mocht er iets gebeuren, tevens is het een erkenning dat je een patiënt bent en ingeschreven bent bij PGMCG, wij zullen je steunen. Samen staan we sterk!

 

Dus wat te doen?

Indien je een ondertekende gebruikersverklaring hebt, stuur deze samen met pasfoto en akkoord privacyverklaring naar

Stichting P.G.M.C.G.

Postbus 7

5000 AA Tilburg

Advies verstuur het met track & trace of aangetekend!

en stuur een mail naar info@pgmcg.nl met vermelding patientenpas 2022 dat je alles hebt toegezonden. Na akkoord krijg je bevestiging per mail terug, dan maak je het bedrag over naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

Na ontvangst contributie, krijg je de pas eind december 2021 toegezonden. Na betaling ben je al wel reeds ingeschreven.

English

In 2018, we have introduced the PGMCG Medical Cannabis Card.

To be eligible for this you need a medical declaration. This must be signed by a health care provider with registration. You should also attached a ID-photo.

After checking the information related to privacy safely stowed away in a safe. The data will only be realised by PGMCG and will not be disclosed to third parties. No information is stored digitally.

You have to agree to our privacystatement, put it on paper and sign it.

We ask for a contribution of only €35.00 per year in the rest of Europe.

This contribution can you transfer to:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Send the declaration, privacystatement and ID-photo to:

Stichting P.G.M.C.G.

Postbus 7

5000 AA Tilburg

Netherlands

and send a email to info@pgmcg.nl that you send the papers

Er zijn inmiddels ook patiënten ingeschreven uit België, Duitsland, Spanje en de UK.Deel deze pagina: