Patiëntenpas Medicinale Cannabis 2019 PGMCG

In 2018 hebben wij de PGMCG patiëntenpas Medicinale Cannabis geïntroduceerd.

Om hiervoor in aanmerking te komen dient u een of beide ondertekende gebruikersverklaringen (ook voor eigen kweek) aan ons te overleggen. Deze moet ondertekend zijn door een zorgverlener met BIG-registratie. Tevens dient u hierbij een pasfoto in te leveren.

Na controle worden deze gegevens in verband met privacy veilig opgeborgen in een kluis. De gegevens worden enkel door PGMCG ingezien en worden niet aan derden overhandigd. Er worden geen gegevens digitaal opgeslagen.

In verband met de nieuwe privacywet die per 25 mei 2018 van kracht is gegaan, vragen wij jou ook je akkoord voor onze privacyverklaring (dus svp uitprinten, ondertekenen, dateren en meesturen).

Indien je vanaf heden een patiëntenpas 2019 aan wil vragen, is het afhankelijk van het aantal aanvragen wanneer er weer een nieuwe batch gemaakt wordt, we zullen uiterlijk elk einde kwartaal weer een batch maken, de eerst volgende zal echter eind februari al zijn.

De eerste batch voor 2019 is klaar en zijn verzonden op 28 december 2018, buitenland een week eerder. De tweede batch voor 2019 is eind januari verstuurd.

Indien je vanaf heden een patiëntenpas 2019 aan wil vragen, doe dit dan voor 20 februari 2019 dan ontvang je hem eind februari/begin maart, we zullen uiterlijk elk einde kwartaal weer een batch maken.

We vragen voor deze pas een bijdrage van € 25,00 per jaar in Nederland (voor buitenland € 10 extra ivm aangetekende verzendkosten)

Deze bijdrage kan je overmaken naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

BIC / SWIFT Code ABNANL2A

Onder vermelding van patiëntenpas 2019 met je naam.

Wat zijn de voordelen van deze pas?

Je kan hiermee korting krijgen bij diverse organisaties waaronder ook coffeeshops en growshops die ons ondersteunen en tevens kan je zo aantonen dat je een patiënt bent bij PGMCG en kan je gebruik maken van ons netwerk . Tevens worden onze pasjes erkend door overheidsinstanties zoals politie en gemeente.

De nummers op de pasjes corresponderen met de BIG geregistreerde zorgverleners die het ondersteunen, zodat je sterk staat, mocht er iets gebeuren, tevens is het een erkenning dat je een patiënt bent en ingeschreven bent bij PGMCG, samen staan we sterk!

 

Dus wat te doen?

Indien je een ondertekende gebruikersverklaring hebt, stuur deze samen met pasfoto en akkoord privacyverklaring naar

Stichting P.G.M.C.G.

Postbus 7

5000 AA Tilburg

Advies verstuur het met track & trace of aangetekend!

en stuur een mail naar info@pgmcg.nl met vermelding patientenpas 2019 dat je alles hebt toegezonden. Na akkoord krijg je bevestiging per mail terug, dan maak je € 25 over naar:

Stichting PGMCG te Tilburg

IBAN NL22ABNA0601128079

Na ontvangst contributie, krijg je de pas eind februari 2019 toegezonden. Na betaling ben je al wel reeds ingeschreven.

 

 Deel deze pagina: