•  

Wat is de perfecte verdamper voor jou?

   16 mei 2018

Verdampers zijn niet van één maat die bij iedereen past. Zoals jeans, zal ze anders passen afhankelijk van de persoon en hun individuele voorkeuren. Ooit afgevraagd wat jouw ideale verdamper is? Onderstaand een paar vragen zodat je de perfecte verdamper kan kiezen die bij jouw levensstijl past.

Vergeet jij vaak je verdamper op te laden (of mobiele telefoon, voor degenen die nog geen verdamper in bezit hebben) ?

Als je antwoord met ja, overweeg dan een verdamper met een langere levensduur van batterij. De Da Vinci zal duren tussen drie en vijf uur, de Mighty  tussen twee en drie en de Arizer Solo II tot twee uur (deze verdamper kun je zelfs opladen en tegelijkertijd consumeren!) Wat je ook kiest, je krijgt een heleboel uit uw apparaat alvorens je moet herladen – ideaal voor de continue-gebruiker .

Ga je voor de eerste keer verdampen of heb je een budget?

Als je beiden antwoord met ja, hebben we verschillende oplossingen voor jou.

Ken jij het verschil tussen conductie en convectie verwarming?

Als je antwoord met ja, dan zou je een verdamper kunnen overwegen die de opties heeft van technologie van beiden. De mighty is een goede verdamper voor dit – bekend om zijn eenvoud en kracht op hetzelfde moment, is het een robuust apparaat dat een dikkere damp dan de meeste produceert. Plus, het kan worden gebruikt met zowel droge kruiden en extracten.

Als je antwoord met nee, klik dan hier om over het verschil te lezen, het is waardevol om te lezen.

Bent u de stijlbewuste vaper?

Als je ja hebt geantwoord, is de PAX 3 waarschijnlijk de meest stijlvolle. Ze zijn er in een verscheidenheid van kleuren en er is een strak veelkleurig LED-display gebruikt. Niet alleen dat, maar het apparaat levert haptische feedback wanneer het klaar is om te worden gebruikt en het heeft een zeer lange garantie.

Bent je minder bezorgd over de draagbaarheid en meer van de efficiëntie?

Als je met ja antwoord, is een verdamper zoals de digitale Volcano jouw beste weddenschap. Het is een technologisch geavanceerde verdamper onder de droge kruid verdampers op de markt van vandaag – en voor een goede reden! Met deze apparaten kan je de exacte temperatuur en de juiste hoeveelheid die je wenst op 0,1 gram. Uiterst duurzaam en gebruiksvriendelijk, de volcano is ideaal voor iedereen die een verdamper in huis wil hebben, die hen toestaat om het meeste uit hun cannabis te halen.

Houd in gedachten dat dit niet de enige verdampers zijn die beschikbaar zijn op de markt. Bij het kiezen van een verdamper kun je een aantal factoren overwegen, waaronder draagbaarheid (desktop vs. portable), levensduur van de batterij, methode van verwarming (conductie vs. convectie) en duurzaamheid, onder anderen. Zowel de Crafty en de Arizer Q hebben een Bluetooth connectiviteit functie – wat betekent dat ze op afstand kunnen worden aangestuurd!

Verdampingstemperatuur cannabinoiden en terpenen met medicinale werking

 

Deel deze pagina:
 Terug