•  

Soft Secrets: Medical Cannabis Supplies – Door en voor patiënten – Patiëntenpas

   30 juli 2018

Soft Secrets deelt ook artikelen van PGMCG en Medical Cannabis Supplies:

Samen met Stichting PGMCG (Patiënten Groep Medicinale Cannabis Gebruikers) zal Medical Cannabis Supplies zo veel mogelijk informatie delen omtrent het gebruik van cannabis als medicijn. Omtrent de wetgeving zijn er columns van advocaten Maurice Veldman en André Beckers te vinden in onze nieuwssectie. We werken tevens samen met Highlife en Soft Secrets omtrent het delen van wetenschappelijke onderzoeken, patiëntenverhalen en recepten.

Stichting PGMCG staat voor de normalisering van het gebruik van cannabis als medicijn, staat voor het recht op zelfbeschikking, dus in ons geval dat we als patiënten het recht hebben om ons eigen medicijn te kweken – oogsten – drogen – bewaren – vervoeren – verwerken en te gebruiken. Onze sponsors maken het mogelijk om korting te krijgen op je medicinale cannabis producten, om zo als patiënt of vriend van PGMCG voordelen te hebben bij de aankoop van bijvoorbeeld je verdamper of zaadjes. Hiervoor kan je de code PGMCG
invoeren.

 

 

Natuurproduct

We zijn zelf patiënt en gebruiken en kweken al jaren onze eigen cannabis. Andere, reguliere, medicijnen voor onze ziekten hebben we de deur uit gedaan. We hadden veel last van bijwerkingen. Cannabis is een natuurproduct. Zelf gekweekt is het ook nog eens schoon van chemicaliën en pesticiden. Dat bevalt ons heel goed! En wij gunnen het iedereen om zijn eigen medicijn te maken.

Met onze stichting dragen wij bij aan de informatievoorziening voor de normalisering van cannabis. Dat doen wij zo eerlijk en transparant mogelijk. Wij adviseren niet alleen patiënten, maar ook artsen, apothekers en wetenschappers die vragen hebben over gebruik, thuisteelt en regelgeving van cannabis. En als patiënten van de stichting PGMCG steunen we elkaar in ziekte, tegenspoed en onrecht. Met elkaar en voor elkaar!

 

 

Patiëntenpas

In 2018 introduceerde wij onze patiëntenpas. Je hebt hiervoor een ondertekende gebruikersverklaring medicinale cannabis nodig. Ook voor eigen kweek hebben we een aparte medicinale thuiskweekverklaring. Je kan hiermee korting krijgen bij diverse bedrijven die ons ondersteunen en tevens kan je zo aantonen dat je een patiënt bent bij PGMCG en kan je gebruik maken van ons netwerk. Ben jij ook voor de normalisering van cannabis en wil je dat laten zien, neem dan eens een kijkje bij onze merchandise. En in onze medicinale kweekgroep op Facebook kan je vragen stellen of kennis en foto’s delen.

www.medicalcannabissupplies.nl

Door: Stichting PGMCG

Bron

Deel deze pagina:
 Terug