•  

Overdracht NAW aan gemeente Tilburg betreffende Eigen Kweek Project

   31 okt 2018
  14:00 – 14:30

Op woensdag 31 oktober om 14.00 uur was het dan eindelijk zover. Dan gaan de NAW gegevens van de aangesloten patiënten bij PGMCG overhandigd worden aan de gemeente Tilburg betreffende het Eigen Kweek Project.

13 september 2016 kreeg PGMCG onder strikte voorwaarden toestemming van burgemeester Noordanus om 5 cannabisplanten voor eigen medicinaal gebruik te mogen kweken.

Inmiddels heeft burgemeester Noordanus Tilburg verlaten en heeft burgemeester Theo Weterings het overgenomen.

Onze dank aan deze burgervaders is dan ook groot, dat dit in de gemeente Tilburg is mogelijk gemaakt, dit is mede mogelijk gemaakt door de inzet van Hans Smolders van LST.

Ook willen we hierbij Advocaat André Beckers en al onze sponsors bedanken voor het mede mogelijk maken van het nieuwe convenant.

De onderhandelingen met de gemeente over o.a. de controles en de nieuwe privacy wetgeving hebben nogal wat tijd gekost.

Uiteraard willen we dat dit ook mogelijk is in andere gemeenten en hebben derhalve een convenant en controlelijst voor gemeenten die hiervoor interesse hebben. Dus wil jij als patiënt dat het ook mogelijk is in jouw gemeente, vraag een patiëntenpas aan en laat ze dan contact opnemen met PGMCG.

Binnenkort gaan we een mailing sturen naar zo veel mogelijk gemeenten, te beginnen bij gemeenten van patiënten die bij ons staan ingeschreven.

Dat zijn inmiddels patiënten uit: Almere – Apeldoorn – Boxtel (1 patiënt ingeschreven bij PGMCG al toestemming van burgemeester en woningbouw!) – Breda – Den Haag – Haarlem – Heemskerk – Helmond – Hoofddorp – IJmuiden – Lochem – Maastricht – Nieuw Lekkerland – Oegstgeest – Oirschot – Sint Jansteen – Soerendonk – Sluiskil – Spijkenisse – ‘t Veld – Winschoten – Zaandam – Zoetermeer

In de avond is er een besloten bijeenkomst voor de patiënten die bij het project zijn aangesloten.

Deel deze pagina:
 Terug