•  

Canadese en Spaanse hennepbedrijven bundelen hun krachten om CBG in Canada te distribueren

   23 juli 2020

Canada / Spanje: Canadese en Spaanse hennepbedrijven bundelen hun krachten om CBG in Canada te distribueren

Een Canadees biotechnologisch hennepbedrijf sluit een overeenkomst met een Spaans bedrijf om een ​​THC-vrije variëteit van de plant met een hoog CBG-gehalte (cannabigerol) te produceren en te distribueren in Canada. Het in Ottawa gevestigde Cannabis Orchards ‘partnerschap met Hemp Trading om de hennepvariëteit Panakeia op de Canadese markt te brengen, volgt op de’ succesvolle distributie ‘in de Verenigde Staten.

Kanada/Spanien: Kanadische und spanische Hanffirmen schließen sich zusammen, um CBG in Kanada zu vertreiben

Ein kanadisches biotechnologisches Hanfunternehmen schließt eine Vereinbarung mit einem spanischen Unternehmen über die Produktion und den Vertrieb einer THC-freien Sorte der Pflanze mit hohem CBG-Gehalt (Cannabigerol) in Kanada. Die Partnerschaft der in Ottawa ansässigen Cannabis Orchards mit Hemp Trading, um die Hanfsorte, genannt Panakeia, auf den kanadischen Markt zu bringen, folgt auf den “erfolgreichen Vertrieb” in den Vereinigten Staaten.

Canada/Spain: Canadian and Spanish hemp companies team up to distribute CBG in Canada

A Canadian biotechnology hemp company is entering an agreement with a Spanish company to produce and distribute a THC-free, high CBG (cannabigerol) variety of the plant in Canada. Ottawa-based Cannabis Orchards’ partnership with Hemp Trading to get the hemp variety, called Panakeia, into the Canadian market comes after “successful distribution” of it in the United States.

Hemp Industry Daily vom 25. Juni 2020

Partnerorganisatie van PGMCG

Marian Hutten, voorzitter en oprichtster PGMCG

Genomineerd als Patiënt Ambassadeur van de IACM 2018-2019

Nederlands Patiënt afgevaardigde en vertaler van de IACM
De International Association for Cannabinoid Medicines
CannabisMedOrg
Bonn, Germany

Deel deze pagina:
 Terug