•  

IACM Conferentie over Cannabinoïden in de Geneeskunde van 5 t/m 7 november 2020

   5 nov 2020
   –

Van 5 tot 7 november wordt de 11e IACM-conferentie over cannabinoïden in de geneeskunde // cDMX gehouden in Mexico.

In de afgelopen jaren zijn Latijns-Amerikaanse landen overgegaan op de regulering van medicinale cannabis. Mexico staat op het punt om tegen juli 2020 het nieuwe land te worden dat cannabisgeneesmiddelen gereguleerd heeft.

Vanwege de wereldwijde situatie veroorzaakt door de COVID19-pandemie, die van invloed is op reizen en grote bijeenkomsten, de IACM en de AMMCann als organisatoren van de 11e conferentie over cannabinoïden in de geneeskunde in Mexico-Stad, hebben we de volgende vaststellingen gedaan:

* De conferentie wordt gepland voor voorlopig in een face-to-face / virtuele hybride modaliteit. Dit betekent dat sommige sprekers hun werk zullen presenteren vanaf afgelegen locaties, maar ook dat de conferentie in zijn geheel te zien is via het platform van het evenement. (Beperkt tot xxx virtuele tickets).

* Als de situatie van COVID19 geen grote bijeenkomsten of veilige reizen naar México in november toelaat, wordt de hele conferentie virtueel gehouden en gestreamd naar alle deelnemers.

* De locatie van het face-to-face evenement op CDMX is het National Institute of Genomic Medicine, INMEGEN, op 5, 6 en 7 november 2020. Het auditorium heeft een capaciteit van 450 personen.

* De virtuele locatie is het platform voor het evenement ———-. Hierdoor kun je de livestreaming van alle sprekers bekijken en een virtuele galerij van de werken die in postervorm worden gepresenteerd.

* Omdat het een traditie is op IACM-evenementen, is er een oproep voor wetenschappelijke documenten uitgegeven, die kunnen worden geselecteerd voor mondelinge of posterpresentaties. Deze oproep is speciaal gericht aan Mexicaanse en Latijns-Amerikaanse wetenschappers, omdat dit een waardevolle gelegenheid is om hun werk te presenteren en samenwerkingsverbanden aan te gaan met de internationale gemeenschap van Cannabinoïden gebaseerde Geneeskunde, vertegenwoordigd door de IACM.

IACM: Deadline voor het indienen van abstracten voor de virtuele IACM 2020-conferentie over cannabinoïden wordt verlengd – Speciale mogelijkheden voor sponsoring

Maak deel uit van het innovatieve project van IACM en AMMCann en deel uw onderzoeksresultaten op het gebied van cannabinoïde medicijnen op de 11e IACM Conferentie in november 2020. Het formaat biedt geavanceerde opties voor het online presenteren van uw posters en studies en maakt interactie mogelijk tussen u en iedereen die geïnteresseerd is in uw onderzoek. Alle geselecteerde posters zijn online beschikbaar van 5 november tot 15 december 2020, wat zorgt voor meer zichtbaarheid en toegang vanaf elke plek ter wereld. De conferentie is geïntegreerd in hetzelfde platform als de geplande webinarserie in oktober 2020.

Verlengde deadline voor mondelinge abstracten: 31 augustus 2020
Deadline voor poster-abstracten: 30 september 2020

Dit congresformaat is ook buitengewoon interessant voor sponsors, aangezien bezoekers 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang hebben tot uw virtuele stand en uw opnamen. De enige investering die u hoeft te doen, is uw stand bouwen met sjablonen en uw inhoud creëren. Geen reiskosten, geen hotelkosten, geen standbouw, geen transportkosten en het personeel kan overal ter wereld zijn. Ook als sponsor bent u 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Het platform biedt de mogelijkheid om te chatten met bezoekers en interactie.

Registrierung
Aufruf zur Einreichung von Abstracts

Partnerorganisatie van PGMCG

Marian Hutten, voorzitter en oprichtster PGMCG

Genomineerd als Patiënt Ambassadeur van de IACM 2018-2019

Nederlands Patiënt afgevaardigde en vertaler van de IACM
De International Association for Cannabinoid Medicines
CannabisMedOrg
Bonn, Germany

Deel deze pagina:
 Terug