•  

In Mexico heeft het senaat een wetsvoorstel dat cannabisgebruik voor volwassenen zou legaliseren goedgekeurd

   26 november 2020

Mexico: De Senaat keurde een wetsvoorstel goed dat cannabisgebruik voor volwassenen zou legaliseren…

De Mexicaanse Senaat keurde op 19 november 2020 in een verpletterende stemming een baanbrekend wetsvoorstel goed over de legalisering van cannabis, dat de weg vrijmaakt voor de oprichting van ’s werelds grootste legale marihuanamarkt als het initiatief de volgende horde in het lagerhuis van het Congres passeert.

Mexiko: Der Senat billigte eine Gesetzesvorlage, die den Cannabiskonsum von Erwachsenen legalisieren würde

Mexikos Senat hat am 19. November 2020 in einer erdrutschartigen Abstimmung ein bahnbrechendes Gesetz zur Legalisierung von Cannabis verabschiedet und damit den Weg für die Schaffung des weltweit größten legalen Marihuana-Marktes geebnet, falls die Initiative die nächste Hürde im Unterhaus des Kongresses nimmt.

Mexico: The Senate approved a bill that would legalise cannabis use for adults

Mexico’s Senate approved a landmark cannabis legalization bill in a landslide vote on 19 November 2020, paving the way for the creation of the world’s largest legal marijuana market if the initiative passes the next hurdle in the lower house of Congress.

Reuters of 20 November 2020

 

Partnerorganisatie van PGMCG

Marian Hutten, voorzitter en oprichtster PGMCG

Genomineerd als Patiënt Ambassadeur van de IACM 2018-2020

Nederlands Patiënt afgevaardigde en vertaler van de IACM
De International Association for Cannabinoid Medicines
CannabisMedOrg
Bonn, Germany

Lees ook

 

Deel deze pagina:
 Terug